Garden Life Style

Heerlijk buiten genieten in uw eigen vertrouwde omgeving niet om de warmte binnenhuis te ontvluchten, maar om het buitenleven in te ademen. Heerlijk zitten, luieren, eten of werken, in uw eigen tuin of terras. In alle 4 de jaargetijden; dat is wat u bij Garden Life Style te wachten staat.


Garden Life Style heeft zich volledig gespecialiseerd in tuinmeubelen en alles wat daar direct mee verbonden is zoals parasols, buitenkeukens, kussens en ligbedden. Garden Life Style werkt met gerenommeerde tuinmeubel merken maar heeft ook een zeer uitgebreide collectie eigen ontwerpen. Waardoor naast originaliteit ook tuinmeubelen aan kunnen bieden op een zeer aantrekkelijk prijsniveau. De serie ”Canadian” is hier een uitstekend voorbeeld van. Doordat we de fabricage volledig in eigen beheer verzorgen garanderen we U een hoge kwaliteit en duurzaamheid.


Om tot een juiste keuze te komen, is een breed assortiment in een juiste entourage een vereiste. De 8 winkels van Garden Life Style zijn alle zeer ruim opgezet.
Garden Life Style werkt met een groep enthousiaste mensen, die er veel plezier in hebben om u te adviseren en te begeleiden in al onze mogelijkheden.
Garden Life Style bezorgt al uw aankopen gratis thuis en plaatst uw bestelling op de door u gewenste bestemming in de Benelux. (Mits anders is aangeven).
Wij nodigen u van harte uit om eens een van onze winkels te bezichtigen.

 

Openingstijden Garden Life Style:

 

Maandag: 13.00 - 18.00

Dinsdag: 09.30 - 18.00

Woensdag: 09.30 - 18.00

Donderdag: 09.30 - 21.00

Vrijdag: 09.30 - 18.00

Zaterdag: 09.30 - 17.30

 

Garden Life Style
Koedijkerstraat 12
1823 CR Alkmaar

Tel. 076 - 533 59 00

 

Voor eventuele vragen kunt u ons ook e-mailen. Dit kunt u doen naar: service@gardenlifestyle.nl.