Montel

MONTÈL
Montèl mag zich de grootste bankenspecialist van Nederland noemen en heeft een geheel eigen collectie banken, hoekbanken, fauteuils, tafels en stoelen. Montèl staat voorde beste kwaliteit voor een betaalbare prijs en je kunt elk bankontwerp volledig afstemmen op je eigen wensen. Zitcomfort op maat.
 

EEN MONTÈL BANK IS 100% JOUW BANK
De banken collectie van Montèl is op zijn minst indrukwekkend te noemen. Is er een bank die bij jou in de smaak valt, dan kun je hem helemaal naar wens inkleuren. Je kiest de ideale opstelling, de armuitvoering, rugleuning, zitdiepte en zithoogte en het type pootjes dat jij mooi vindt. Stof of leer? Een fel kleurtje of liever neutraal? Het kan allemaal. Een Montèl bank wordt op die manier 100% jouw bank met een ultiem zitcomfort.


MONTÈL: DESIGN OM IN TE LEVEN
De meubels van Montèl zijn gemaakt om in te leven. Van tijdloos klassiek tot ultra hip, maar altijd slijtvast en kleurecht. Banken waar een heel gezin plezier van heeft, die tegen een stootje kunnen en er uitnodigend uitzien. Comfort, schoonheid en duurzaamheid gaan hand in hand.

TOPKWALITEIT VOOR EEN LAGE PRIJS
Montèl voegt ieder jaar weer nieuwe modellen toe aan de collectie die van topkwaliteit zijn tegen een zeer scherpe prijs. De nieuwste trends worden op de voet gevolgd en vertaald naar een uniek ontwerp, gefabriceerd onder eigen label. De stoffen- en lederkwaliteiten worden getest op slijtage en kleur, vering en vulling zijn duurzaam en ondersteunen het lichaam optimaal. Montèl geeft op haar producten, naast de 3-jarige CBW¬-garantie, ook nog eens 2 jaar extra Montèl garantie.

MONTÈL HEEFT NOG MEER. VÉÉL MEER.
Montèl mag dan de grootste bankenspecialist van Nederland zijn, er is nog veel meer moois. Eetkamertafels met bijbehorende stoelen, sfeervolle verlichting, zachte vloerkleden, en decoratieve kunst. Alles om je huis gezellig en sfeervol te maken, helemaal naar jouw smaak.
 

Noorderstraat 9
Tel: 072 - 512 88 11
Fax: 072 - 512 36 88
info@montel.nl
Website

Openingstijden:

Maandag13.00 - 17.30 uur
Dinsdag09.30-17.30 uur
Woensdag09.30-17.30 uur
Donderdag09.30-21.00 uur
Vrijdag09.30-17.30 uur
Zaterdag09.30-17.00 uur
ZondagGesloten